A sztárok is ellopnak néha pár dolgot a stúdióból

Kaley Cuoco
Vágólapra másolva!
Ha valaki éveken át játssza ugyanazt a szerepet, nem meglepő, hogy utána nehezen engedi el a figurát, netán szeretne valami emléktárgyat is a forgatásról – még akkor is, ha erre nem kapott engedélyt. Ki lopott el egy fontos kelléket az utódja elől? Mi nőtt a szívükhöz a Trónok harca színésznőinek vagy az Agymenők bombázójának? Kihez került Heisenberg egyik kalapja a Breaking Bad-ből, ha nem az őt alakító Bryan Cranstonhoz? Lássuk, ki mit vitt haza a legismertebb sorozatából!
Vágólapra másolva!

Kaley Cuoco (Agymenők)

Forrás: CBS

Legutóbb az Agymenők Pennyje mesélt arról, hogy mit vinne haza emlékbe a hamarosan véget érő forgatásról: Sheldonék nappalijában van egy kép egy nagy fánkról és egy robotról, amivel a pilot óta szemezik, azt mindenképp szeretné megtartani. „Úgy érzem, nem fogom tudni, hogy mit csináljak, ha nem láthatom a képet, mindenképp a nappalimban a helye” – mondta. Eric Joyner művéről van egyébként szó, ő más munkáin is szívesen kombinálja a robotokat és a fánkokat.

Maisie Williams (Trónok harca)

Forrás: HBO

A ma már 21 éves színésznő 14 volt, amikor megkapta Arya Stark szerepét, gyakorlatilag a nézők szeme láttára nőtt fel – és vált világhírűvé. Nem csoda hát, hogy ragaszkodott valamilyen ereklyéhez, inkább csak a választás lehet meglepő: Arya barna bőrkabátját tartotta meg. A BBC rádióműsorában már előre vázolta azt a jelenetet is, amikor a leendő unokái leintik, mert ezerszer hallották már a sztorit, hogy a nagyanyjuk ebben a cuccban játszott egy kultikus sorozatban.

Sophie Turner (Trónok harca)

Forrás: HBO

A Trónok harca stábjából nem Williams az egyetlen, aki elcsent valamit a forgatásról, ráadásul a Sansát alakító kolléganője is a gardróbba nyúlt: egy fűzőt vitt haza, ki tudja, milyen célból.

David Tennant (Doctor Who)

Forrás: BBC

Valószínűleg jóval könnyebb bármilyen tárgyat hazavinni egy már lezárt sorozat forgatási helyszínéről, Tennant viszont csak átadta a Doktor szerepét Matt Smithnek – úgy, hogy egy fontos tárgy, a szónikus csavarhúzó hiányzott a kellékek közül. A színész mesélt is arról, hogy egyáltalán nem kapott senkitől engedélyt, majd hozzátette, hogy azonnal biztonságba helyezte az ereklyét valahol a házán kívül, nehogy egy fanatikus rajongónak eszébe jusson betörni hozzá.

Lapozzon, van még pár sztorink kellékeket meglovasító sztárokról!