Férje segítségével szakított volt párjával Koholák Alexa

Koholák Alexa
Vágólapra másolva!
A TV2 Sztárok és párok című műsorában a héten Koholák Alexa szőke, hosszú hajjal, egy fiatal férfi oldalán szerepelt - ő az exbarátja, nem sokkal házassága előtt, a műsor felvételekor még együtt voltak.
Vágólapra másolva!

A Bors kérdezte meg Koholák Alexát, hogy mi történt a Galambos Bencével látszólag kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatával, miért szakítottak, és hogyhogy ilyen gyorsan férjhez ment a szakítás után.

"Már a tavalyi reality műsor után voltak problémáink, és nem éreztem az összhangot Bence és köztem. Majd a Sztárok és párok után még jobban megtört valami. Én úgy mentem a műsorba, hogy a nyert összeg rám eső részét szeretném nemes célra felajánlani, Bence viszont a saját részével nem akart jótékonykodni. Ez nekem nem tetszett" - árulta el a lapnak Alexa, aki már akkor leendő férje spirituális központjának adta a három és fél milliós nyereményük felét.

Forrás: Koholák Alexa

"Márciusban ismerkedtem meg a mostani férjemmel, egy hónappal a műsor felvétele előtt. A munka mellett sok időt töltöttem a központban, és már akkor éreztem, hogy én ebben a spirituális világban képzelem el az életem. Egy ideig Bence is nyitott volt, de aztán máshogy alakultak a dolgok, és szerintem minden úgy volt jó, ahogy történt" - árulta el a lapnak, és azt is hozzátette, hogy jelenlegi férje segített neki új életet kezdeni.