Sztárok, tetoválások és magyarázatok

2018.11.17. 21:28

Oláh Ibolya

Az énekesnő néhány éve az Origónak mesélt a tetoválásairól, mindegyik fontos jelentőséggel bír számára. „Az egész életem rám van tetoválva. Az első fogadásból készült, vesztettem kártyán, a csuklómon van az emléke. Érdekes, mert korábban elleneztem a tetoválásokat. Másokon szépnek láttam, de nem tudtam elképzelni, hogy nekem is legyen. Aztán mégis kedvet kaptam. Amikor meztelenül állok a fürdőszobában, és belenézek a tükörbe, akkor azt látom, hogy szépek ezek a minták a testemen. Jól érzem magam így...”

Fotó: Polyák Attila - Origo

Azt is elárulta, miért varratott a nyakára mintákat: „Így soha nem kell levetkőznöm, hogy látszódjon a két példaképem: Edith Piaf és Madonna. Piaf itt nagyon fiatal még, majd velem együtt ráncosodik meg, ha idővel megereszkedik a bőr a nyakamon, az ő arcán is meglátszik majd a kor. Bár nem tudom, leszek-e ráncos valaha, nagyon jók a génjeim.”

Singh Viki

Egy többéves, rosszul sikerült időszak lezárása és egy új korszak kezdete – ezt jelképezi Singh Viki számára a tetoválás, amit tavaly varratott.

„A felfelé mutató nyíl egy új életszakaszt jelöl, a lótuszvirág a teljességet jelképezi, a szív egyértelmű, a 11:11-nek pedig fontos számmisztikai jelentése van számomra. Egy hároméves periódus lezárása ez a tetoválás számomra, amikor amellett, hogy nem érkezett szerelem az életembe, a karrierem sem épült úgy, ahogy szerettem volna” – árulta el.

A cikk folytatódik, lapozzon tovább egyet!