Tolvai Reni fél percre felizgatta Stohl Andrást

2018.11.11. 22:15

„Lazábbnak kéne lenned, hogy itt legyél a műsorban" – morgolódott Majka Freddie előadása után, Claudia viszont úgy vélte, hogy azért nehéz átlényegülnie, mert nagyon erős egyéniség. 34-et kasszírozott. Hiennek Rihanna jutott erre az estére, egy kádban énekelt, de a zsűri szerint túl sok volt a Hien benne, és kevés a Rihanna. Stohl nem értette ezeket a kritikákat, neki nagyon tetszett, Papp is alázatot és visszafogottságot emlegetett.

Képekért klikk a fotóra!Forrás: TV2

Ez a show jól áll Pintér Tibornak, lehet benne ripacskodni, teátrálisnak lenni, most David Hasselhoffként roppant szórakoztató volt, előkerült részben a Knight Rider, részben a Baywatch. Liptai szerint kimaxolt mindent: „Sajnos ez a te világod" – mondta, Majka pedig úgy vélte, hogy a pojácaság találkozott a szorgalommal.

Idén másodszor nyerte az estét Freddie, akit a zsűri amúgy feszültnek tartott – de ezek szerint a nézők szeretik, mert összesítettben élre állt. A végén Burai Krisztián és Kállay-Saunders András toporgott izgatottan Tilla mellett, ők kapták a legkevesebb szavazatot összesítve. A hatodik élő show-ba végül továbbjutott utóbbi, nagy kő esett le a szívéről.

Előző
  • 1
  • 2
Következő