Tolvai Reni fél percre felizgatta Stohl Andrást

2018.11.11. 22:15

Sári Évi hatalmasat énekelt, Hien habfürdőt vett Rihannaként, Pintér Tibor Tenya pedig szórakoztatóan hozta David Hasselhoffot a Sztárban sztár november 11-i adásában.

A Sztárban sztár november 11-i adása is hozott pár izgalmas vagy épp vicces produkciót, és akadt két-három előadó, aki nagyot énekelt.

„Ki tudtál lépni az átfolyós Kállay-Saundersből" – értékelte az első produkciót, a Running (most a Believer) előadóját Liptai Claudia. „Picit untam, de értékelhető volt, csak erre tovább" – tette hozzá Stohl nem nagy meggyőződéssel.

Sok képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

Sári Évi a Hair-ből ismert Aquariust adta elő fekete nőként, neki ez ajándék volt, mert megmutathatta, hogy van erős hangja, hosszan ki tud énekelni sorvégeket. 40 pontot kapott a zsűritől, ez a maximum, ezzel fel is adta a leckét a többieknek.

Burai Krisztiánnak egy olyan dal jutott, amit épp ő írt Opitz Barbinak, a korábbi X-Faktor nyertesnek. Elég szörnyen nézett ki szegény nőnek öltözve, rózsaszín felsőben, aranyszínű szoknyában, ráadásul a nóta sem egy nagy szám. Tilla vaskos takarítónő-lábakat emlegetett, Stohl szerint egy új-zélandi bárányra hasonlított, általában a zsűri csak röhögcsélt az előadás után. 32 pont lett a jussa.

Sok képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

Völgyesi Gabi ezen az estén Papp Szabi számára „perfetto", Majkának modern volt, majd arra utalt, hogy a művésznő amúgy nem igazán találja a helyét a pályán. „Nekem Völgyesi Gabi a Sztárban sztárban lett igazán hiteles" – tette hozzá, de ez a dicséret egyben Völgyesi elmúlt húsz évének kritikája volt. A Desireless Voyage Voyage című dala ezen az estén 35 pontot ért.

Halloween-fílinget és beteg előadást, félelmet emlegetett Majka Gesztesi előadása kapcsán, és valóban, a produkció úgy kezdődött, mint valami horror egy börtönben (de legalább feldobta a show-t pár latexben vonagló táncosnő). Papp Szabinak Hannibal Lecter pszichopata sorozatgyilkos jutott eszébe. „Jaj, de kár, hogy itt a gyerek... a félelmetes apuka" – kommentálta a volt feleség, Claudia a Mike Oldfield-féle Shadow On The Wallt. Mindenkitől 8 pont jött, csak Liptai adott 9-et, nyilván elfogultan (ami valahol érthető).

Sok képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

Camila Cabellót kellett hoznia Tolvai Reninek, de Liptai szerint saját hangján adta elő, és az eredeti ennél spleenesebb. Majka az évad előtt úgy vélte, hogy Tolvai lesz a legjobb énekesnő ebben a mezőnyben, most mégis úgy látta, hogy Sári Évi emelkedik ki. Papp Szabinak ez görcsös volt, Stohl pedig az erotikát hiányolta belőle, csak a végén látott olyat. „Csak az utolsó harminc másodpercben izgattál fel, de az is elég volt" – somolygott.

Van még tovább, a kiesőért lapozzon!

Előző
  • 1
  • 2
Következő