Érdemes volt feltámasztani a Bűbájos boszorkákat

GALLERY Charmed -- Image Number: CMD_Gallery_Attic_3190.r3a.jpg -- Pictured (L-R): Madeleine Mantock as Macy Vaughn, Melonie Diaz as Mel Vera and Sarah Jeffery as Maggie Vera -- Photo: Jordon Nuttall/The CW -- © 2018 The CW Network, LLC. All Rights Res
Charmed -- Image Number: CMD_Gallery_Attic_3190.r3a.jpg -- Pictured (L-R): Madeleine Mantock as Macy Vaughn, Melonie Diaz as Mel Vera and Sarah Jeffery as Maggie Vera -- Photo: Jordon Nuttall/The CW -- A?© 2018 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.
Vágólapra másolva!
A CW négy rész után megrendelte a teljes évadot a Bűbájos boszorkák új verziójából, összesen 22 epizód már biztosan jön a sorozatból.
Vágólapra másolva!

A CW elégedett a feltámasztott Bűbájos boszorkák nézettségével, így a teljes, 22 epizódos évadot megrendelte – jelentette be a csatorna elnöke, Mark Pedowitz.

A CW két másik sorozatánál, az All American-nél és a Legacies – A sötétség örökségé-nél is így járt el, azok első szezonja azonban csak 16-16 részből fog állni.

Az eredeti Bűbájos boszorkák Forrás: AFP
Az új csapat Forrás: CW

Ha marad a nézettség, jó esély van arra, hogy az új Bűbájos boszorkák-ból a második évadot is kérik majd, főleg, hogy jövőre a CW-nek több sorozata, az iZombie, a Crazy Ex-Girlfriend és a Szeplőtelen Jane is véget ér – ezeket pedig valamivel pótolni kell.