Boros Lajos: Megtámadtam ápolónőket, agresszív voltam - videó

Boros Lajos
Vágólapra másolva!
Öt hétig feküdt kómában és lebegett élet-halál között Boros Lajos. Hogy milyen testi és lelki megpróbáltatások elé állította az elmúlt időszak, arról a Mokkában mesélt.
Vágólapra másolva!

Boros Lajos öt hétig volt kómában a szívműtétje után, de nem csak erre az időszakra nem emlékszik. "Volt olyan időszakom a műtét után, hogy időnként megtámadtam ápolónőket, agresszív voltam, meg kitéptem magamból a drótokat" - mesélte a Mokkában. Ezeket a családtagoktól tudja, egymástól függetlenül faggatta azokat, akik bejártak hozzá, illetve ott ültek az ágya mellett és beszéltek hozzá.

Egy olyan emléke van, hogy a felesége áll vele szemben, és azt mondja, "Lackó, itt van mindenki", de semmi másra nem emlékszik. Kiderült számára, hogy kik az igaz barátai, sokan látogatták a kórházban.

Az ébredés előtti utolsó pillanatot is fel tudja idézni, épp a házassági évfordulójuk napján nyitotta ki a szemét. "Megerősítette a kapcsolatokat, a gyerekeim kitűnőre vizsgáztak" - mesélte a műsorban.

A gyógyulásra koncentrál, edzeni jár, sokat eszik, és próbál türelemmel hozzáállni a betegséghez és a gyógyuláshoz. Még vár rá egy prosztataműtét, a szívsebész dönti majd el, hogy mikor kerülhet rá sor.