Fejbe lőttem magam, segítség kell - sztárok emlékezetes vészhívásai

River Phoenix
Vágólapra másolva!
Az amerikai bulvárlapok nem egyet megszereztek már a központi segélyhívószámra, a 911-re beérkezett hívások közül, elsősorban a hírességekhez kapcsolódókat tárták a közönség elé. Megrendülten hallgathattuk a pánikba esett Joaquin Phoenixet közvetlenül a bátyja halála előtt, de fülelhettünk arra is, hogy az ájulásból ébredező Tommy Lee mit motyog a rendőröket hívó menyasszonyának. Egy ismert színész az öngyilkossági kísérlete után lelkizett egy sort a diszpécserrel, de akadtak persze vicces sztorik is, kamu bombáról, betörőnek nézett világsztárról.
Vágólapra másolva!

River Phoenix az öccse karjaiban halt meg

River Phoenix Forrás: IMDb

Az ígéretes színész 1993-ban, 23 évesen halt meg drogtúladagolásban Johnny Depp Los Angeles-i klubja, a Viper Room előtt. A sztárokhoz kapcsolódó segélyhívások közül az egyik legmegrázóbb, amit River öccse, Joaquin Phoenix intézett akkor a mentőkhöz, lehet hallani a hangján, hogy teljes pánikban volt, az operátor nem győzte lenyugtatni:

A felvételből az is kiderült, hogy a színész még lélegzett, amikor kihívták hozzá a mentőket, ők azonban már arra értek oda, hogy nincs pulzusa – River gyakorlatilag Joaquin karjaiban halt meg.

Bombáról hazudott a sorozatsztár

Nem annyira tragikus, inkább vicces eset volt a Szilícium-völgy-ben látott T. J. Milleré, aki idén márciusban azzal hívta a 911-et, hogy egy Washingtonból New Yorkba tartó vonaton ül, és az egyik utasnak szerinte bomba van a táskájában.

T. J. Miller Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Mire a rendőrök feljutottak az említett szerelvényre, kiderült, hogy a színész már nincs is rajta – korábban leszállították, mert részeg volt, és kötekedett az utasokkal. Valószínűleg bosszúból eresztette meg a vészhívást: amikor megtalálták, le is tartóztatták a hatóság félrevezetése miatt.

A golfozó felesége nem bírja, ha a férje veszít

A 911-hez szintén idén futott be egy hívás Lucas Glover profi golfozó feleségétől, Kristától, aki azt állította, hogy az anyósa megtámadta. Ezután megszakadt a vonal, és mire a segélyszolgálat visszahívta az asszonyt, a telefont már Glover vette fel, mondván, csak vele beszélhetnek, mert jelenleg ő az egyetlen beszámítható ember a családban.

Lucas Glover egy versenyen Forrás: AFP/2018 Getty Images/Mike Ehrmann

Amikor a rendőrség kiérkezett a házhoz, Glovert és az anyját is sérülten találták, az eredetileg telefonáló Kristán viszont egy karcolás sem volt. Mint a golfozó elmondta, a felesége minden alkalommal dühbe gurul, amikor ő rosszul játszik, az éppen véget ért TPC Sawgrass tornán pedig nem szerepelt jól.

Lapozzon, van még pár különös sztorink!