Kállay-Saunders Andrással és Freddie-vel gyerekeket lehet riogatni

2018.10.28. 22:31

A Sztárban sztárban tizenegy énekes volt még versenyben ezen a vasárnap estén, mindenki iparkodott, de nem minden zsűritag ájult el a produkcióktól. Ahogy az várható volt, Szőcs Reni esett ki, cudar feladatot kapott. A harmadik show-t a TV2-n némi meglepetésre Torres Dani nyerte. 

Szőcs Renátával jól kitoltak: egy szép lány, jó hanggal, erre kapott egy Prodigyt, egy csúnya, kopasz férfit kellett alakítania, csekély mennyiségű zöld hajjal, aki őrjöngve hörög. Énekhangra nem volt szükség tehát, nem tudta megmutatni, mit tud valójában, és egy ilyen dalt az átlagnéző sem pontoz annyira, mintha egy Korda György, Szűcs Judith vagy Szécsi Pál lenne.

Szőcs Renit felismeri?Forrás: tv2

A Sztárban sztár kiesőinek és biztos továbbjutóinak kiléte nagyban függ tehát a feladattól, ami viszont a versenyzőtől független. „Átmentél egy gyakorló pszichopatába” – vélekedett Majka, Szőcs Renáta pedig felismerhetetlenre maszkírozva bólogatott.

Sok képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

Liptai szerint volt férje barnára maszkírozva úgy nézett ki, mint amikor „Kanáriról jöttek meg”, Stohl pedig annak örült, hogy régi barátja elkezdte élvezni a műsort, és nem hallotta Gesztesi Károlyt a produkcióban. Utána Kállay-Saunders mindössze 25 pontot kapirgált össze, holott úgy énekelt, ha valaki nem nézi a tévét, csak hallja, az hiszi, egy nő van épp színpadon. Stohl ennek ellenére puhának látta, és szerinte kevés energiát tett bele. Gesztesi Károly a Yé ké yé ké-t énekelte a 3. adásban (Mory Kanté), Kállay-Saunders Andrásnak a Hey Mama (Nicki Minaj) jutott.

Ez Pintér Tibor - sok képért klikk a fotóra!Forrás: tv2

Pintér Tibor Tenya Sandokanként lépett fel, fehér lovon érkezett, kardozott, nőt mentett meg: roppant teátrális volt, de minden színpadiassága ellenére is szórakoztatónak bizonyult. Majka szerint a dalba soha nem bírt belépni jó tempóban, Papp Szabi tökéletesnek látta, nyomban adott is egy 10-est.

A militarista Zsédának maszkírozott, magas sarkú csizmában úgy két méteres Freddie-ben Claudia egy NDK-s úszónőt látott, Tilla pedig úgy vélte, ha a németek nyerik a világháborút, ma így néz ki a szépségkirálynő. Majka emlékezett arra, hogy Pál Dénes Zsédája éjjel háromkor-négykor ittasan még elment volna, ez most nem jött be neki, hamisnak hallotta. Papp Szabi ennek ellenére szexinek és érzékinek találta a katonai sapkában éneklő óriásnőt.

Szuper képekért klikk a fotóra!Forrás: tv2

A pici ázsiai lány, Hien egy fekete fiút alakított, imádták, mindenkitől 10-est zsebelt be, csak Majka adott 8-at, amit nem igazán értett a zsűri, ment a vita egy darabig. Sári Évi Liptai szerint megnyerte a George Michael hasonmásversenyt, nagyon tetszett neki a Ricky Martin-előadás.

Kicsit Nacsa Olivéres vagy, ez fáj– szomorkodott Majka, de azért tetszett neki, adott rá 9-et, ez nála nagyon ritka. Völgyesi Gabit imádta a zsűri, dicsérték, hogy ezernyi arca van, a Margaret Island-os Lábas Vikit alakította.

Horváth Tamást kellett hoznia Torres Daninak, 40 pontot kasszírozott, ez a maximum, el sem hitte, boldogan ünnepelt. Burai Krisztián is ügyes volt, nála a táncosnők azért eléggé elvonták sok férfi figyelmét. Christina Aguilera volt a feladata Tolvai Reninek: nagyon szépen énekelt, többen meghatódtak a stúdióban.

Bombázó táncosnők is jöttek nagy számban, klikk a fotóra!Forrás: tv2

A zsűrinél Torres Dani végzett az élen, utolsó lett Papp Szabiéknál Kállay-Saunders András. Az első körös nézői szavazás után Torres vezetett, utána Hien, majd Tolvai Reni jött. Este 22.20 körül kiderült, hogy a heti kieső Szőcs Reni, a Star Academy egykori győztese, nem szerették nagyon a hazai tévézők a Prodigyt.

Sok remek képet itt talál.