Magyar sztárok, akik jó ideje rejtegetik a párjukat

Magyar sztárok, akik jó ideje rejtegetik a párjukat
Vágólapra másolva!
Nem mindenki szereti kiteregetni a magánletét, több olyan magyar sztárt is találni, akik nem beszélnek párjukról, és nem árasztják el közös képeikkel a közösségi oldalakat. Nagy Adri például még nem mutatta meg kisfia édesapját, ahogy Voksán Virág sem árult el sokat párjáról, akinek nemrég szült. Pál Dénes évekig rejtegette szerelmét, de nem tárulkozik ki Horváth Éva és Dér Heni sem.
Vágólapra másolva!

Voksán Virág

Vokság Virág október 3-án adott életet kisfiának, Bencének, akit már meg is mutatott a rajongóknak. Gyereke apjáról aonban nem sokat tudni, a DJ nem árasztja el az oldalát közös képekkel, és az interjúkban is csak nagyon keveset mesél róla.

Forrás: tv2

„A párom nem a médiában dolgozik, és nem szeretne szerepelni, de én sem szeretném őt megmutatni. Egy-két fórumon a rosszindulatú hozzászólók már is azt felvetették, hogy biztosan ciki lenne kiállni vele a nagy nyilvánosság elé. Nos, azért annyit elárulok, hogy nem öreg és nem pocakos... Szívem szerint én fel is vágnék vele, mert nagyon jóképű és értelmes pasi, de az a tapasztalatom, hogy előbb-utóbb a szereplésből csak probléma adódik. Egyébként már eljegyeztük egymást, és tervezzük az esküvőt is” - mondta a kismama, mikor az ötödik hónapban járt.

Lapozzon egyet, nézze meg a többieket is!