A 12 éve halott krokodilvadászról mesélt a lánya

Épp 12 évvel ezelőtt, 2006. szeptember 4-én hunyt el az egész világ kedvenc krokodilvadászaként ismert ausztrál tévés és természetvédő, Steve Irwin.
Vágólapra másolva!
A néhai Steve Irwin családja új műsorral tér vissza az Animal Planeten, Bindi Irwin ennek kapcsán emlékezett meg édesapjáról.
Vágólapra másolva!

A krokodilvadászként ismert Steve Irwin 2006-ban egy rájacsípés miatt életét vesztette, a családja – felesége, Terri és gyerekei, Bindi és Robert – azonban most visszatér egykori csatornájára, az Animal Planetre.

A Crikey! It's the Irwins indulása kapcsán a ma már 20 éves Bindi Irwin a Cosmopolitannek mesélt apjához fűződő viszonyáról, gyerekkori emlékeiről.

Itt még együtt volt a család Forrás: Instagram/robertirwinphotography
Bindi Irwin mostanság Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

A lány hálás azért, hogy legalább nyolc csodálatos évet az apjával tölthetett, bár azt mondja, ahogy idősödik, ő maga kezdi elveszteni azt a varázst, ami Irwint jellemezte. "Gyerekként természetes, hogy kíváncsi vagy a téged körülvevő világra, az apám azonban megőrizte a kíváncsiságát" – mesélte.

Bindi megosztotta a legkedvesebb emlékeit is az apjáról, például amikor kivette őt a matekdolgozatokról, hogy hegyet mászhassanak, vagy amikor kievezett vele a nyílt óceánra, és delfinek között fürödtek.