Pintér Tibor megrémítette, Gesztesi meghatotta a Sztárban sztár zsűrijét

2018.10.21. 22:43

Lement a show második idei adása, akadtak viccesebb és látványosabb produkciók, mindenki odatette magát. Nagyban függ a pontozás attól, kinek milyen feladat jut: nyilván egy Szécsi Pállal nehéz kiesni, egy kevésbé ismert külföldi dallal viszont nem lehet nyerni. A végén Odett és Szőcs Renáta ácsorgott izgatottan Tilla mellett, utóbbi mehetett tovább.

Sári Évi kezdte az estét (kis csúszással, technikai hiba miatt), ő Lady Gagát alakította. A maszkmester keze kissé megszaladt, a művésznő egy ötvenes vámpírnő lett: kerekebb arcát megpróbálták szögletessé tenni, még a vállai is kiugrottak. Az energiát, az akarást dicsérte a zsűri, 29 pontot kapott, Majka tartotta magát ahhoz, hogy 10-ből csak öttel honorálja az első fellépőt.

Több képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

Freddie Mercuryt kellett hoznia Hiennek, és meglehetősen ügyesen tette. Stohl szerint egy kis mexikói Speedy Gonzalez volt, Claudia pedig Jackie Chan és egy török kamionos szerelemgyerekét vélte felfedezni az apró, ázsiai lányban, aki angol, bajszos férfivé lényegült át. Majka kiosztotta az első hetesét, 33 jött össze Hiennek.

Több képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

Transzvesztita show-nak tűnt a kigyűrt izomember, Pintér Tibor előadása, csillogó ruhácskában vonaglott a földön, dobálta szőke, göndör fürtjeit, riszálta fenekét, mutogatta dekoltázsát. Beyoncé lett volna a feladat: Claudia erdei víziszörnyet látott benne. „Borzalmasan nézel ki, és sajnálom, hogy a gyerekei ezt látják” – tette hozzá. Papp Szabi és Majka azon röhögtek, hogy hat évad kellett, hogy olyan nő kerüljön a színpadra, akit „a Stohl sem dugna meg”. 29-et könyvelhetett el, Majka négy pontja ellenére (ami után elbújt a pult alá).

Heves vita alakult ki

Burai Krisztián szinte csak kritikát kapott, Michael Jacksont alakította, Majkától csak három pontot kapott, lehet, hogy ilyen nem volt még a show hatéves története során. Nem volt rossz előadás amúgy, a zsűri is inkább csak a könnyedséget hiányolta. Torres Dani Halász Juditja 28 pontot ért, gyerekekkel lépett fel, és persze a Boldog születésnapot című dalt adta elő.

Nenába sok kiskamasz volt szerelmes a nyolcvanas években, a német popsztárt kellett előadnia Odettnek. Papp Szabi szerint tökéletesen hozta a flegmaságot, a hanyag lazaságot, ráadásul remekül énekelt, 10 ponttal ajándékozta meg. Claudia szerint Nenának egy száma volt (ez azért nem így volt), Majka unalmasnak találta, Stohl viszont lenyűgözőnek nevezte. Heves vita bontakozott ki a zsűritagok között, 34 ponttal élre ugrott.

Több képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

33 pontot kapott Tolvai Reni, akinek saját barátját, Kállay-Saunders Andrást kellett előadnia. A zsűrinek nagyon bejött, az énekhanggal nem volt bajuk, legfeljebb azt rótták fel neki, hogy nem mozgott jóformán semmit. Párja következett, akinek persze pont Renit kellett imitálnia. „A szó szoros értelmében leesett az állam. De azért voltak problémáim vele” – kezdte az értékelést Stohl András. Papp Szabi feszélyezettséget érzett, de ezt kissé körülményesen, úgy háromszáz szóban mondta el. 29 pontot kasszírozott.

Több képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

Szőcs Renáta az A-ha együttes nőcsábászát alakította ma este a színpadon, Freddie-t pedig Szécsi Pálként láthatta ezen az estén a tévéző. Majka szerint az énekes amúgy is merev, és ez kötött feladat volt, hiányolta a csibészes mosolyt. „Ez az egész dal egy belső feszengésről szól” – magyarázkodott Freddie. „Jaj, de jóképű vagy!” – dicsérgette Liptai, majd adott egy nyolcast, összesen 31 pontja lett így.

Völgyesi Gabi 38-cal zárt, őt imádta a zsűri, az ismert Vaya con dios-dalt adta elő, a Nah neh nah-val nagy bulit csapott. Nála is többet zsebelt be Gesztesi Károly, aki egy Presser Gábor-dalt, a Kék asszonyt adta elő: 40 pontot ért a produkció, ez a maximum. Az utolsó két előadás került tehát az első két helyre a zsűrinél, de ekkor még jött a közönség szavazása.

A show végén Odett és Szőcs Renáta ácsorgott Tilla mellett, utóbbi mehetett tovább: Odett gyors kiesése meglepetés. 

Sok képet itt talál, folytatás jövő vasárnap!