Együtt füveztek a fürdőkádban a Trónok harca színésznői

"Game Of Thrones" Season 4 New York Premiere - After Party GettyImageRank1 Topics VERTICAL USA New York City Lincoln Center Premiere After Party Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Avery Fisher Hall Season 4 Maisie Williams Topix Bestof t
NEW YORK, NY - MARCH 18: Maisie Williams and Sophie Turner attend "Game Of Thrones" Season 4 New York Premiere After Party at Avery Fisher Hall, Lincoln Center on March 18, 2014 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Trónok harca két színésznője, Sophie Turner és Maisie Williams nem mindennapi módon lazultak a forgatás után, volt, hogy befüveztek, majd beültek együtt a fürdőkádba.
Vágólapra másolva!

Azt már régóta lehet tudni, hogy a Trónok harcá-ban Sansát, illetve Aryát alakító Sophie Turner és Maisie Williams között a valóságban is szoros a kapcsolat, előbbi most a Vulture-nek mesélt el pár különös részletet a barátságukról.

Maisie Williams és Sophie Turner Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jamie Mccarthy

Mivel a Trónok harca forgatása megkívánta, hogy a főszereplők ott is aludjanak a közelben, Turnernek és Williamsnek kialakult az esti rituáléja, ami jobbára "hülye videók nézéséből és füvezésből állt".

Betépve aztán sokszor beültek együtt a kádba, és egy sminkecsettel dörzsölgették egymás arcát – ami Turner szerint irtó mókás volt, bár abban kételkedik, hogy ezt a sajtósa is így gondolja.