Sírás, dráma, taktika: megvannak A Legbátrabb Páros első kiesői

Németh Kristófék jól rajtoltak a műsorban
Vágólapra másolva!
Keleti Andrea és párja kiesett a TV2 valóságshow-jából.
Vágólapra másolva!

Miután Schobert Norbi hisztizett egy sort, és fel akarta adni a játékot, folytatódott a Máltán felvett reality: mivel itt heti egy – jó háromórás – adásról van szó, és nem többnapiról, az első adás végén már ki is estek ketten.

Eredményeik miatt Németh Kristóf és párja volt védett, rájuk nem lehetett szavazni A Legbátrabb Páros első adása végén: arról kellett dönteni, kik menjenek párbajra Singh Vikiék ellen. Palácsikék Tóth Andiékra szavaztak, Pintér Tiborék Keleti Andreáékra tették a voksukat. Keleti Andrea és férje szintén az Ádám-Andi párosra tett, mondván, kívülálló szerelmespár, amely turbékol itt-ott, de nem barátkozik mással.

Németh Kristófék jól rajtoltak a műsorban Forrás: tv2

Singh Viki annyira elérzékenyült, hogy kis híján elsírta magát a rövid monológ alatt, ők is az X-faktoros párocskát jelölték meg. Schoberték Keleti Andiékat nevezték meg, akárcsak Szabó Ádámék. Németh Kristóf döntött, nem volt szívbajos: „Mi nem rajzoltunk infantilis szívecskéket... Keleti Andiék esetében sokat próbált tapasztalt, rafinált párossal állunk szemben, mi meg nem azért jöttünk, hogy veszítsünk" – közölte.

Keleti Andi elsírta magát: „Nem gondoltam volna, hogy ilyen érzelmeket hoz ki belőlünk ez... Két napja vagyunk itt" – magyarázta, és nagyon rosszul esett neki, hogy Singh Vikiék ellen kellett párbajozniuk, mert őket érezték legközelebb magukhoz.

Keleti Andiék 2-3 nap után már csomagoltak is Forrás: tv2

Keletiék végül a nyilazós párbajban úgy tűnt, nem adtak bele mindent, gyakorlatilag hagyták, hadd nyerjen a másik páros. „Mindennél fontosabbak az emberi kapcsolataink. Sokszor bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk nyerni, most azt bizonyítottuk, hogy barátnak is jók vagyunk" – búcsúzott Keleti Andrea.

Hatalmas bölcsesség a legvégére is maradt: „Az életben van, aki veszít, és van, aki nyer" – summázta Pintér Tibor Tenya.