Órákon át műtötték a Ninja Warrior ismert sérültjét

Sebestyén Ági
Vágólapra másolva!
Lábát törte Sebestyén Ági realityszereplő, aki az első akadály elején ugrott szerencsétlenül. Ráadásul úgy tűnik, a műtött csontok rosszul forrtak össze.
Vágólapra másolva!

Mint korábban megírtuk, a több valóságshow-ban (általában Pumped Gabo oldalán) látott Sebestyén Ági is próbálkozott a TV2 sportos versengésében, de a második ugrása olyan szerencsétlenül sikerült, hogy vízbe esett. Nem tűnt olyan nagy ügynek, de kiderült, hogy a lába is eltört, nyolc órán át műtötték.

Forrás: Sebestyén Ági / Insta

„Filmszerűen emlékszem minden egyes pillanatra. A balesetre és a műtétre is, azt ugyanis deréktől lefelé érzéstelenítéssel végezték. Rögtön éreztem, amikor leestem, hogy nagy a baj, pedig fájdalmat az elején egyáltalán nem éreztem. Csak dühöt, hogy miként történhetett ez. Végig az járt a fejemben, hogy meg kell gyógyulnom” – mondta a Blikk megkeresésére.

A műsort nyáron vették fel, és most kiderült, hogy újabb műtét vár rá. „Rettenetesen csalódott vagyok, azt reméltem, mostanra már túl leszek ezen, de kiderült, nem jól forrt össze az egyik csont.”

A Ninja Warrior hétfő este 7-kor lesz adásban.