Kirúgták az NCIS zaklatással vádolt főnökét

Summer TCA Tour - Day 10 Television Critics Association HORIZONTAL GettyImageRank3
PASADENA, CA - AUGUST 6: Executive producer Brad Kern of the television show "Human Target" speaks during the Fox Network portion of the 2009 Summer Television Critics Association Press Tour at The Langham Huntington Hotel & Spa on August 6, 2009 in Pasadena, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Kirúgták az NCIS: New Orleans producerét, Brad Kernt, miután több panasz érkezett rá zaklatás és rasszizmus miatt. 
Vágólapra másolva!

Az NCIS: New Orleans főnökét, Brad Kernt már augusztus elején felfüggesztették az állásából, most pedig – a belső vizsgálat lefolytatása után – ki is rúgták.

A stábtagok szerint Kern mérgező, szexista légkört teremtett a munka során, kollégái a női kollégákkal szembeni diszkriminációval és rasszizmussal is vádolták.

Brad Kern Forrás: AFP/2009 Getty Images/Frederic J. Brown

A producer ellen ez már a harmadik vizsgálat volt, 2016-ban is sor került kettőre – akkor azonban a CBS még csak annyit állapított meg, hogy Kernnek nem a legkellemesebb a modora, a beszólásai sokszor bántók, de ez nem volt elég a kirúgásához.

A CBS-nél mostanában kezdtek hullani a fejek a zaklatási ügyek miatt, a vezérigazgatónak, Les Moonvesnek is távoznia kellett szeptemberben, és a 60 Minutes producerétől, Jeff Fagertől is megváltak.