Ismét balesetet szenvedett Rékasi Károly

Rékasi Károly: "Értékén akarom kezelni azt a boldogságot, amire rátaláltam"
Vágólapra másolva!
Három évvel a kis híján végzetes motorbalesete után újra balesetet szenvedett Rékasi Károly.
Vágólapra másolva!

A színész kedd este ütközött a belvárosban, a Blikk információi szerint nem ő volt a hibás, és ép bőrrel megúszta a balesetet.

"A hír igaz, valóban belém jöttek. Araszoltam hazafelé, egyszer csak, amikor balra néztem, láttam, hogy jön felém egy autó. Megkíséreltem elkerülni az ütközést, ezért nem lett nagyobb baj. A másik autó vezetője nem adta meg az elsőbbséget, pedig erre tábla is kötelezte" - emlékezett vissza a színész.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

A karambolban vétkes férfi még a helyszínen elismerte a felelősségét. Állítása szerint a mögötte haladó autók folyamatos dudálása miatt hajtott be figyelmetlenül a kereszteződésbe. "Azonnal elismerte, hogy ő a hibás. Ha nem így lett volna, rendőrt hívok, de szerencsére erre nem került sor. Az volt az érdekes, hogy azonnal dudálni kezdtek az autósok, pedig láthatták, hogy baj van. Oda viszont senki nem jött, hogy megkérdezze, mi jól vagyunk-e. Szerencsére ép bőrrel megúsztuk, csak az autóban lett kár."

"A balett est óta – mert én így hívom – nincs halálfélelmem az autóban, nincs megrettenés. Annál szörnyűbb, mint ami három éve történt velem, már úgysem lehet" - tette hozzá.