Curtis üzent Majkának, soha nem fog megbocsátani neki

Majka és Curtis
Vágólapra másolva!
Egy hónappal azután, hogy Majka kitette a zenekarából Curtist, a drogozással vádolt rapper tudatta a rajongóival, hogy jelenleg mit érez egykori barátja iránt.
Vágólapra másolva!

Majka a szegedi koncert után egy hosszabb interjúban beszélt a szakításról és barátja drogproblémáiról, de Curtis eddig csak egy-egy fellépésen reagált pár szóval. A rapper a napokban a közösségi oldalára írta ki érzéseit.

Szavazzon!

Mit gondol ön a Majka-Curtis szakításról?

"Egy nap majd talán te is azt kéred, hogy bocsásson meg neked az ég. Mert én nem fogok, amíg élek!" - írta az egyértelmű üzenetet Curtis, aki a kemény sorok után a Borsnak is elmondta a véleményét a Majkával való szakításáról.

Forrás: Instagram/Curtis4ker

"Eddig soha nem szólaltam meg az ügyben, nem véletlenül. Én próbálok úriember maradni! Sohasem érdekelt, hogy kit mit mond és gondol, de az, hogy Majka ilyen embernek állít be, totális nagy csalódás, mert nem ilyen vagyok! Míg élek, nem fogok neki megbocsátani! Nekem tiszta a lelkiismeretem. Hát az övé?" - nyilatkozta a lapnak.

"Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy bebizonyítsam annak az ellenkezőjét, amit a „barátom" állít rólam. Aki ugyanis egy drogfüggő, kezelhetetlen kokós, nem tud végigvinni egy élő műsort. Ezt garantálom!" - tette hozzá, utalva arra, hogy hamarosan a tévében, a Csak show és más semmi színpadán láthatják a nézők.