Tovább háborúzik Weisz Fanni és édesanyja

Weisz Fanni Szépségek, akik idén lettek menyasszonyok tv+sztárok
Weisz Fanni lassan mindentől és mindenkitől elszeparálódik
Vágólapra másolva!
Weisz Fanni és az édesanyja jó ideje nyilvánosan üzengetnek egymásnak, de legutóbb úgy tűnt, hajlandóak lennének békülni - ennek ellenére máig nem sikerült összehozniuk a találkozót.
Vágólapra másolva!

"Az egymás elfogadásán alapuló békés megoldások hívei vagyunk és voltunk az eddigi, sajnos eredménytelen beszélgetések alkalmával is. Sajnos, az alaptalan vádaskodás soha nem vezetett sehova, reméljük, egy esetleges következő alkalommal ez elmarad" - írta korábban Weisz Fanni a Blikknek, ám egyelőre a lap szerint nem sikerült összehozni a találkozót.

Forrás: Facebook/Weisz Fanni

Azért sem, mert a modell édesanyja olyan feltételeket szabott, melyek teljesíthetetlenek lánya számára: azt szeretné, ha Weisz Fanni egyedül érkezne hozzá, mert a férje nélkül akar vele beszélni.

"Gyere haza a családba, mamiékhoz. Te, egyedül, ahogy ígérted mamának, papának. Erre kérlek, akkor csöndben leszek" - üzente a lányának Léránt Ágnes a TV2-n keresztül. Az anya tegnap levelet is küldött a lánya születésnapjára, a lap szerint egyelőre arra vár, hogy kap valamilyen választ.