Újra nagypapa lett Kóbor János

KÓBOR János ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ énekel énekes koncert Közéleti személyiség foglalkozása művész MŰVÉSZET SZEMÉLY
Budapest, 2017. december 28. Kóbor János énekes a megalakulásának 55. évfordulóját ünneplő Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2017. december 28-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Kóbor János örömmel mesélte, hogy még egy unokája született: 43 éves fia 22 évvel fiatalabb kedvesével alapított családot.
Vágólapra másolva!

A kislány hétfő hajnalban született és a Hanga Szófia nevet kapta. „Én mondtam Meckynek, hogy azonnal rohanjuk be a kórházba, de ő azt javasolta, hogy várjuk meg, míg hazajönnek, majd otthon meglátogatjuk őket. Kíváncsiak vagyunk a picire, szinte hihetetlen, hogy még egy taggal bővült a család, csak úgy kapkodjuk a fejünket, annyi öröm ért minket az utóbbi időben” - mondta a Lokálnak Deme Zsóka, Kóbor János felesége.

Több gyerek is van a családban, tavasszal az ő lányának, Titanillának született kislánya, és a zenésszel közös gyerekük, Léna is csak 11 éves.

„Lénácska imádja, hogy már nem ő a legkisebb a családban, de tulajdonképpen a mi életünkben nem változik semmi. Zsókával éljük tovább a kisgyermekes szülők életét, a klasszikus nagypapiszereppel ugyanis továbbra sem tudok azonosulni. Noha nagyon szeretem a családom, távol áll tőlem, hogy karosszékben ülve gügyögjek a kicsikkel, engem örökre a zene és a színpad éltet, akárcsak nagy kedvencemet, Mick Jaggert” - mondta a 75 éves zenész.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A lapnak azt is elárulta, nagyon meglepte, amikor 43 éves fia bejelentette, hogy apa lesz. aki viszonylag rövid ideje van együtt 22 évvel fiatalabb kedvesével.