Koholák Alexa hozzámegy 26 évvel idősebb mesteréhez

ÉNB Alexa
Vágólapra másolva!
Még a héten férjhez megy Koholák Alexandra, aki öt hónapja alkot egy párt az 53 éves spirituális tanítójával, Farkas Balázzsal.
Vágólapra másolva!

Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője és 26 évvel idősebb párja szeptember 14-én, pénteken két tanú jelenlétében házasodnak össze: gyűrűk nélkül, farmerben és fehér pólóban fogadnak örök hűséget egymásnak.

"Spirituális esküvőnk lesz, ami azt jelenti, hogy a friggyel végleg megpecsételődik a sorsunk. Egymásnak, de Istennek is fogadalmat teszünk, hogy mindörökre egymás mellett éljük le az életünket. Nem csinálunk felhajtást: Veszprémben besétálunk az anyakönyvi hivatalba, aláírjuk a papírt, kimondjuk a boldogító igent, aztán nagyon örülünk egymásnak. Az esküvő után pedig megyünk is dolgozni. Minden ugyanolyan lesz, mint eddig, csak férj és feleségként csináljuk tovább a küldetésünket, amiért Földön vagyunk" - mondta Koholák Alexandra a Ripostnak.

Forrás: rtl

"Mai napig rendszeresen bántanak minket. Volt, aki azt állította, hogy biztosan a pénze miatt megyek hozzá feleségül, és hatalmas lagzink lesz, nagy csinnadrattával. Nem mintha én szegény lennék. Még mondtam is Balázsnak, hogy semmit nem szeretnék. Menyasszonyi ruhám, de gyűrűm sem lesz. Legszívesebben a kedvenc, fekete ruhámat venném fel, de ennek a vőlegényem nem örült annyira. Így végül farmernadrágra és fehér pólóra esett a választásunk" - tette hozzá.