Három hónappal a halála után hat díjat kapott a világhírű séf

2018.09.10. 12:00

Szeptember 8-án és 9-án kiosztották a 70. Creative Arts Emmy díjait, a júniusban meghalt Anthony Bourdain is kapott hat posztumusz elismerést.

Az Emmy esetében már a nagyszabású gálaműsor előtt átadják a díjakat azokban a kategóriákban, amelyek kevéssé számíthatnak a nagyközönség érdeklődésére – ekkor ismerik el az összes háttérmunkást, de itt adják át például a legjobb vendégszereplőknek járó díjakat is.

Samira Wiley a díjjalForrás: AFP/2018 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A vendégszereplők közül a drámai kategóriában Samira Wiley-t (A szolgálólány meséje) és Ron Cephas Jonest (Rólunk szól) díjazták, a komikusok közül pedig Tiffany Haddish és Katt Williams teljesítményét ismerték el, ők a Saturday Night Live-ban, illetve az Atlantá-ban tűntek fel.

Anthony BourdainForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

A júniusban öngyilkosságot elkövető Anthony Bourdain hat posztumusz díjat nyert műsorával, a Nem séfnek való vidék-kel, a legjobb információs műsor kategóriájában is győzött, emellett vágásért, forgatókönyvért is díjazták őt és a munkatársait.

Az első este nyerteseiről itt írtunk, a jelöltek és nyertesek teljes listáját itt találja. A fő kategóriák Emmy-díjait szeptember 17-én adják át, a gálát Michael Che és Colin Jost fogja vezetni. 

A gála legszebb színésznőiről készült képgalériánkat itt leli.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK