Hirtelen bezsebelt hét díjat a Trónok harca

2018 Creative Arts Emmy Awards - Day 1 - Press Room GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 08: The prosthetic make-up team from the show "Game Of Thrones" poses in the press room at the 2018 Creative Arts Emmy Awards at Microsoft Theater on September 8, 2018 in Los Angeles, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Creative Arts Emmy Awards nagy nyertese az HBO sorozata.
Vágólapra másolva!

A Trónok harca és az FX csatornán vetített The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story lett a kreatív Emmy idei nyertese: előbbi 22 nevezést kapott, ebből hetet váltott győzelemre. A csatornák között az HBO nyerte az estét 13 díjjal, második lett a Netflix 10, harmadik az FX 7 díjjal. Ez még nem a „nagy Emmy”, de azért fontos szakmai díjak találnak gazdára.

Van egy kis puccparádé Forrás: AFP/2018 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A legjobb tévéfilm a USS Callister lett, amely a Black Mirror egyik epizódja (ebben a ragyogó sci-fi sorozatban minden rész külön sztori, más és más szereplőkkel). A legjobb frizurákat, hajakat a Westworldben láthattuk, a legcsodálatosabb gyerekműsor a The Magical Wand Chase: A Sesame Street Special lett, a kosztümért, ruhákért a The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story kapott díjat.

A Trónok harca főbb sminkmesterei Forrás: AFP/2018 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Persze nem maradt elismerés nélkül A szolgálólány meséje, a The Crown, a Piacasso-sorozat, a Will és Grace és a Stranger Things sem. A nyertesek hosszú listáját itt találja.