Magyar sztárok, akiknél állandóan gyerekzsivajtól hangos a ház

2018.09.07. 21:22

Kepes András

"Nagyon szeretek a gyerekeimmel, unokáimmal is kettesben programot csinálni, síelni, színházba, moziba, koncertre menni, vagy csak úgy beülni ebédelni és beszélgetni. Fontosak ezek az intim élmények, ők is igénylik. Néhány hét múlva például Lujzi lányom és Hanna unokám kísér el Londonba, ahová előadást tartani hívtak" - mesélt nemrég a gyerekeihez fűződő kapcsolatáról Kepes András, akinek három házasságából összesen öt lánya és egy fia született, akik három különböző generáció tagjai.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

A legnagyobb és a legkisebb gyereke között 37 év a korkülönbség. Bori és Juli lányai már felnőttek, őket Lujza, Kata és Rozi követi a sorban, legkisebb gyereke, Lukács pedig 2011-ben született, Kepes András 63 évesen lett hatodszor is apa.

"A második és a harmadik lányom között 15 év van, aztán 6-8 évente jöttek a többiek, köztük unokák, úgyhogy a családi összejöveteleken mindenkinek van játszótársa. Az unokák nagyszerűen eljátszanak a velük egyidős nagynénjükkel, és babáznak a nagybátyjukkal. Ma 6 gyerek, meg egyre szaporodó számú unokák boldog-büszke papája-nagypapája vagyok" - írta 2011-ben.

Nézze meg a folytatást, lapozzon a következő oldalra!