Sztárok, akik 50 felett szültek

Sztárok, akik 50 felett adtak életet gyereküknek
Vágólapra másolva!
Ma már nem meglepő, ha egy nő csak 40 éves kora körül szül, olyanokat viszont csak elvétve találni, akik 50 éves koruk felett adtak életet gyereküknek. Brigitte Nielsen nemrég hozta világra ötödik gyerekét 54 évesen, Janet Jackson 50 felett szült, és a magyar sztárok közt is van, aki sokáig halogatta az anyává válást.
Vágólapra másolva!

Brigitte Nielsen

Sylvester Stallone volt felesége, júniusban hozta világra ötödik gyerekét. 2011-ben arról beszélt, hogy akar még egy gyereket, idén májusban pedig bejelentette, hogy terhes – végül 54 évesen szült.

Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) által megosztott bejegyzés,

A dán színésznőnek a kicsi érkezéséig négy fia született három korábbi férjétől, a lánya pedig a Frida nevet kapta.

Janet Jackson

Az amerikai énekesnő első terhességéről szóló hírek azután kaptak szárnyra, hogy megszakította és le is mondta turnéját 2016-ban - többek közt azzal indolkolta a döntést, hogy egy váratlan esemény miatt kell így tennie, és a következő időszakban a családjával szeretne foglalkozni.

Janet Jackson (@janetjackson) által megosztott bejegyzés,

Janet Jackson sokszor beszélt arról, mennyire szeretne gyereket, végül közel 51 évesen szülte meg fiát. A szülés problémamentesen zajlott, az Eissa nevet adták a kicsiknek. Férjével, a katari üzletember Wissam Al Manával azóta elváltak.

Beverly D'Angelo

Beverly D'Angelo 46 évesen fogadott örök hűséget Al Pacinónak, de a kapcsolat öt év után véget ért. Házasságuk alatt ikrek születtek, a színésznő 50. születésnapja előtt néhány nappal hozta világra a babákat 2001-ben. A kislány az Olivia Rose, a kisfiú az Anton James nevet kapta.

Forrás: Vista Organization

Folytatódik a cikk, lapozzon a többi sztárért!