Magyar sztárok, akik rejtegetik a gyerekeiket

Sebestyén Balázs, Bereczki Zoltán, Földes Eszter, Dobó Kata
Vágólapra másolva!
Bár manapság az a jellemző, hogy a sztárok lépten-nyomon fotózzák és mutogatják a gyerekeiket, vannak, akik inkább elrejtik őket a nyilvánosság elől, és soha vagy csak nagyon ritkán mutatják meg őket a médiában és a közösségi oldalaikon. Dobó Kata és Bereczki Zoltán el is árulták, hogy miért döntöttek így, de nagyon ritkán látni Sebestyén Balázs fiait vagy Nádai Anikó gyerekét is. Nézze meg, mely magyar sztárok rejtegetik gyerekeiket!
Vágólapra másolva!

Dobó Kata

A színésznő nagyon ritkán mutatja meg kislányát, Szofit, ha közösségi oldalára posztol róla, akkor sem látszik a kicsi arca. Legutóbb néhány régi képet osztott meg a lányáról, és azt is elárulta, hogy miért nem mutogatja.

Dobó Kata (@katadobo) által megosztott bejegyzés,

„Kedvenc fotósorozatom az én gyönyörűségemről. Itt két és fél éves volt, hogy repül az idő! Azt hiszem hivatalosan csak három alkalommal mutattam meg nektek. Nem azért, mintha nem lennék rá mérhetetlenül büszke, az vagyok, és legszívesebben mindennap megtenném! Mert okos, szép, tehetséges, minden megnyilvánulásában már most igazi nő, egy szeretetbomba! De az legyen majd az ő választása, ha mégis szerepelni akar, nem tehet ugyanis róla, hogy az anyukáját ismerik. Legyen gondtalan gyermek, amíg lehet. Ez minden szülő egyéni döntése, elfogadom azt is, ha valaki másképp látja ezt a helyzetet. Amiért pont ma törtek rám ezek az érzelmek, az egy álomnak köszönhető, csomagoltam az iskolatáskáját. Szeptembertől ugyanis ez lesz a napi rutin nálunk. Iskolás lesz a szerelmem. El sem hiszem, hová tűnt az elmúlt hat év" – írta a képekhez még márciusban.

Nádai Anikó

Az egykori villalakó sem posztol gyakran a fiáról, Patrikról korábban még sok képet mutatott a követőinek, de az utóbbi időszakban nem látni a kicsiről készült fotókat az oldalán, vagy csak nagyritkán olyanokat, amin nem látszik az arca.

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Patrikot Nádai Anikó egyedül neveli, tavaly januárban egy közleményben tudatták párjával, hogy külön folytatják. „Egy életre összeköt bennünket csodálatos gyermekünk, akit mindennél jobban szeretünk, és továbbra is közösen fogjuk nevelni. Olyan minőségű szeretetet és törődést szeretnénk neki nyújtani, amelyet csak kiegyensúlyozott szülőktől kaphat egy gyermek" - írták akkor.

A cikk folytatódik, lapozzon a második oldalra a többi sztárért!