Egy dolgot titokban tart a szülésig Kulcsár Edina

Fitbalance Beach-Body Kulcsár Edina Fitbalance Beach-Body sajtótájékoztató
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina a terhessége alatt szinte mindenbe beavatta a követőit, azt azonban nem árulja el, hogy mikor érkezik a kisfia.
Vágólapra másolva!

Új bikinis fotókat töltött fel oldalára Kulcsár Edina, a hasát szemből és oldalról is lefényképezte, melléjük pedig a terhességről írt.

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

"Hihetetlen, hogy repül az idő! Szinte csak tegnap történt, hogy 8-9 terhességi tesztet csináltam, hogy megbizonyosodjak arról, hogy tényleg velem/velünk történik ez a csoda! Hamarosan elérkezem ennek a fantasztikus állapotnak a végére. Egyik szemem sír, a másik nevet, bár valószínű a kisfiam világra hozatala miatt a másik szemem is sírni fog az örömtől!

Nagyon megszerettem ezt az állapotot, amit nem neveznék terhességnek. Rájöttem, hogy ez a szó az én eddigi X hónapomat, abszolút nem jellemzi. Sokan kérdezitek tőlem, hogy mikor jön a baba.

Nem szeretném, ha az utolsó hetekben/napokban azzal telne az időm nagy része, hogy az aggódó/érdeklődő üzenetekre válaszolok! Szeretnék csak és kizárólag magunkra koncentrálni. Nagyon szépen köszönöm/köszönjük a megértést. Természetesen ahogy elérkezik a nagy pillanat, be fogok nektek számolni mindenről, bár lehet Csutival jobban jártok, mert fogalmam sincs, hogy mennyi energiám lesz majd, hogy a kezembe vegyem a telefonom, de azért igyekezni fogok" - írta oldalán.