Magyar sztárok, akiket már zaklattak őrült rajongók

Magyar sztárok, akiket már zaklattak őrült rajongók
Vágólapra másolva!
Elrendelte a bíróság annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki pénteki koncertjén meg akarta késelni Pásztor Annát, az Anna & The Barbies zenekar frontemberét. Mint kiderült, már jó ideje zaklatta, fenyegette az énekesnőt, a támadásra számítottak, ezért sikerült megakadályozni a nagyobb bajt. Bár ilyen súlyos esetre itthon még nem volt példa, nem Pásztor Anna az egyetlen, akinek meggyűlik a baja az őrült rajongókkal. Nézze meg, kik azok a magyar sztárok, akik hasonlóképp megtapasztalták már a hírnév árnyoldalát.
Vágólapra másolva!

Vastag Csaba

Az énekesnek női rajongóival gyűlt meg a baja, néhány zaklatót a koncertjeiről is ki kellett tiltani – erről akkor közösségi oldalán számolt be a menedzsere.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Néhány magát rajongónak tartó nő az utóbbi időben átlépte azt a határt, ami szétválasztja egymástól a szeretetet és a zaklatást. Ezeket az embereket privát üzenetben szólítjuk fel arra, hogy tartózkodjanak Vastag Csaba rendezvényeinek és privát életének látogatásától.

A nevüket nem írjuk le – mert mi tiszteletben tartjuk a magánszférájukat –, de ha nem érzik a súlyát a kérésünknek, akkor a közösség és a szervezők segítségét fogjuk kérni, hogy megszűnjön ez a talán egyéb egészségügyi szakemberek segítségét is igénylő állapot” – írták.

A cikk folytatódik, nézze meg a többi magyar sztárt is! Lapozzon tovább!