Sztárok, akik titokban házasodtak össze

Zoe Saldana Star on Walk of Fame Ceremony GettyImageRank1 People HORIZONTAL THREE QUARTER LENGTH CEREMONY USA California Hollywood - California ACTOR Walk Of Fame Two People Photography FASHION Ashton Kutcher Mila Kunis Arts Culture and Entertainment Zoe
HOLLYWOOD, CA - MAY 03: Actors Mila Kunis (L) and Ashton Kutcher at the Zoe Saldana Walk Of Fame Star Ceremony on May 3, 2018 in Hollywood, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney/AFP
Vágólapra másolva!
Vannak a sztárok között, akik óriási felhajtást csapnak az esküvőjük körül, mások viszont szűk körben, a nyilvánosság kizárásával szeretnék kimondani a boldogító igent. Néhányan a házasságkötés után még hónapokig titokban tartották családi állapotukat, de olyan is akadt, aki azért nem beszélhetett az esküvőjéről, mert a menyasszony még kiskorú volt.
Vágólapra másolva!

R. Kelly és Aaliyah

A két énekes nem azért házasodott titokban, mert távol akarták tartani a paparazzókat, vagy személyes élményként akarták volna megélni az egészet, hanem azért, mert az esküvő idején a lány csupán 15 éves volt – csak az anyakönyvi kivonaton tüntették fel 18 évesnek.

R. Kelly Forrás: Getty Images/Scott Legato
Aaliyah Forrás: MAC Cosmetics

Aaliyah 2001-ben meghalt egy repülőgép-balesetben, ő soha nem is erősítette meg a házasságot, több lap nyilvánosságra hozta azonban a házasságot igazoló dokumentumot. Amikor a lány szüleihez is eljutott a hírt, kérték a házasság érvénytelenítését, amit meg is tett a bíróság.

Lapozzon, van még sztorink!