Hódi Pamelának sok rossz napja van, nincs teljesen jól

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Hódi Pamela büszke rá, hogy egyedül is helyt áll, mára teljesen független Berki Krisztiántól.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián volt párja arról mesélt a Mokkában, hogy nem szeretné mindig azt mutatni, hogy minden rendben van, most is őszintén bevallja, hogy nincs teljesen jól. Anyaként nehezen viseli, hogy Berki Kriszitán és új barátnője - mint fogalmaz - felhasználják közös gyereküket, állandóan képeket tesznek fel róla közösségi oldalaikra.

Rengeteg dolog van, ami miatt kiakad, de igyekszik arra koncentrálni, hogy erős maradjon, és független legyen. "Nem szeretném, ha összekötnének vele bármilyen szinten. Nyilván a gyerekemnek az édesapja, emiatt tiszteletben tartom, de hozzáteszem, megvan a határ" - mondta.

Kislánya lelki világáról nem akar beszélni, de elárulta, hogy vannak nehezebb időszakai. Sokat beszélgetnek, esténként megosztja vele Nati a gondolatait. "Megtanultam, hogy nem sírok minden helyzetben. Most is tudnék sírni, de nem fogok. Csak magamra számíthatok, meg a barátaimra, és ott van anyukám. Nyilván a szeretetből senki nem fog megélni, az albérletet ki kell fizetni, a rezsicsekkek fognak jönni, Natikáról gondoskodni kell" - mesélte.