Hihetetlen, de ezek a magyar sztárok jártak!

címlapi, Szabó Zsófi, Berki Krisztián, Kiss Ramóna, Majka
Vágólapra másolva!
Szabó Zsófi egykor magára tetováltatta szerelme, Berki Krisztián nevét, Majka feleségül akarta venni Kiss Ramónát, és Bochkor Gábor is más nővel képzelte el a jövőjét. Eltelt azóta jó néhány év, sokan elfelejtették már az egykori szerelmespárokat, de most összeállításunkban felidézheti, ki kivel járt a kétezres évek elején. 
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi és Berki Krisztián

A páros 2011-ben jött össze, Szabó Zsófi és Berki szinte együtt is éltek, és a nyilvánosság előtt is vállalták kapcsolatukat. „Karácsony óta minden nap Krisztiánnál alszom, szépen apránként mindig egy táskával többet viszek” – mesélte a Jóban Rosszban egykori színésznője 2012 elején.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A kapcsolatot annyira komolyan gondolták, hogy közös tetoválást is varrattak: az ujjukra tetováltatták a másik nevét. Szabó Zsófi anno a szüleinek is bemutatta a párját, akik megkedvelték, de véget ért a szerelem három hónap után. „A szerelmünk Zsófival örök, a kapcsolatunkat azonban most felfüggesztjük. A tetoválást nem tüntetjük el, az szép emlék marad” – mondta akkor Berki, de a tetoválás már egyikük kezén sincs ott, és más oldalán találták meg a boldogságot.

A cikk folytatódik, lapozzon!