Nem bírnak a rasszizmussal a Big Brotherben

Kaitlyn Herman a Big Brotherben
Vágólapra másolva!
Az amerikai Big Brother-ben egymást érik a kellemetlen esetek, rasszista beszólás és szexuális zaklatás után ismét rasszista szöveg következett. 
Vágólapra másolva!

Az amerikai Big Brother jelenlegi, huszadik évadjában az egyik versenyző, Kaitlyn Herman óvatlanul n*ggerezett egyet, ugyanis idézte a Drake nevű rapper egyik számát, amelyben elhangzik az ominózus szó.

A nő egyből a szájához kapott, majd igyekezett mentegetni magát, hogy ő nem rasszista, csak egy rappert idézett – a szöveget egyébként a szerkesztett tévéműsor nézői már nem is hallhatták, a napi 24 órás internetes közvetítésben hangzott el.

Kaitlyn Herman a Big Brotherben Forrás: CBS

Az esetnek azért van különös jelentősége, mert a Big Brother-t adó CBS pont előző nap figyelmeztette a játékosokat, hogy a továbbiakban nem tűri a helytelen viselkedést, egyből megválik a zűrös elemektől – azt azonban még nem tudni, Hermant ez mennyiben érinti.

A csatorna az után volt kénytelen bekeményíteni, hogy egy héten belül két kellemetlen incidensre is sor került a házban: egyik alkalommal két lebarnult nő arról társalgott, hogy milyen „gettószínük” lett, majd az egyik férfi szexuálisan zaklatta több társát, utóbbiról mi is beszámoltunk.