25 év után válik az ismert színésznő

NBCUniversal Golden Globe Awards Party Sponsored By Chrysler GettyImageRank2 VERTICAL Party - Social Event USA California Beverly Hills Chrysler ACTOR Golden Globe Awards NBC Film Industry Red Carpet Event Nia Vardalos SPONSOR Arts Culture and Entertainme
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 11: (L-R) Actors Ian Gomez and Nia Vardalos attend the NBCUniversal 2015 Golden Globe Awards Party sponsored by Chrysler at The Beverly Hilton Hotel on January 11, 2015 in Beverly Hills, California. Chelsea Lauren/Getty Images for Chrysler/AFP
Vágólapra másolva!
25 év után válik Nia Vardalos és férje, Ian Gomez, akiknek a szerelme a Bazi nagy görög lagzi című filmet ihlette annak idején.
Vágólapra másolva!

A Bazi nagy görög lagzi-ban és a Bazi nagy görög élet című sorozatban látott Nia Vardalos tavaly június óta külön él a férjétől, a szintén színész Ian Gomeztől, most pedig beadta a válókeresetet is.

A pár közös közleményében azt írta, egyszerűen elmúlt köztük a szerelem, a kapcsolatuk barátsággá vált a 25 év alatt, így kölcsönös egyetértésben válnak el.

Nia Vardalos és Ian Gomez 2015-ben Forrás: AFP/2015 Getty Images/Chelsea Lauren

A Bazi nagy görög lagzi-t Vardalos és Gomez szerelme ihlette annak idején, a színésznőnek is harcolnia kellett a családjával, hogy hozzámehessen egy nem görög férfihez. A filmben Gomez is feltűnt egyébként, csak épp nem a hősnő szerelmét, hanem annak haverját játszotta.