A tengeri vitorlázást népszerűsíti az új magyar tévéműsor

Vitorlászok
Vágólapra másolva!
A Vitorlászok célja a tengeri vitorlázás és a hobbi hajózás bemutatása, a háromrészes sorozat a Ozone TV-n látható majd.
Vágólapra másolva!

Vitorlászok címmel kerül képernyőre az Ozone TV új műsora, a sorozat célja pedig itthon is - minél szélesebb körben - népszerűsíteni a tengeri vitorlázást és a hobbi hajózást.

A Vitorlászok két éve dolgoznak együtt projektjükön, fennállásunk alatt tízezres követői bázist építettek ki, akiknek azzal szeretnének tovább segíteni az első lépésekben, úgyhogy tévéműsor készítésébe is belevágtak.

Forrás: Vitorlászok

A sorozatból idén 3 rész kerül képernyőre, majd 2019-ben újabb részek érkeznek. A nézők betekintést kapnak a vitorlások életébe, de közben tanulhatnak is: kiderül, hogy kell megszervezni zökkenőmentesen egy túrát, milyen költségekkel kell számolni, miért érdemes profi kapitányt fogadni az útra, és milyen szempontokat kell figyelembe venni, ha hajót és helyszínt választunk.

Forrás: Vitorlászok

A www.vitorlaszok.hu weboldalon számos tippet, trükköt, gyakorlati tanácsot adnak azoknak, akik még csak most ismerkednek ezzel a sporttal és szabadidő töltési lehetőséggel, július 15-én pedig fél háromkor képernyőre kerül az első rész az Ozone TV-n.