Heather Locklear öngyilkos akart lenni, kórházba vitték

(FILE) Actress Heather Locklear Arrested TLC "Too Close To Home" Screening GettyImageRank2
FILE - 26 FEBRUARY 2018: Actress Heather Locklear was arrested for suspicion of domestic violence and assault on an officer in Ventura County. BEVERLY HILLS- CA - AUGUST 16: In this handout photo provided by Discovery, Actress Heather Locklear attends TLC "Too Close To Home" Screening at The Paley Center for Media on August 16, 2016 in Beverly Hills, California. Amanda Edwards/Discovery via Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Heather Lockleart beszállították a pszichiátriára, miután öngyilkossággal fenyegetőzött.
Vágólapra másolva!

A Melrose Place egykori sztárja, Heather Locklear öngyilkos akart lenni, legalábbis ezt mondta a családjának, az édesanyja ez után értesítette a rendőrséget – akik aztán a pszichiátriára szállíttatták a színésznőt.

A TMZ szerint Locklear kifejezetten agresszívan viselkedett, amikor a rendőrök megjelentek, ahogyan egy februári eset idején is, amikor a színésznőt családon belüli erőszakért tartóztatták le.

Heather Locklear a februári rendőrségi fotón Forrás: Ventura County Sheriffs Office

A szebb napokat is látott Locklear lassan egy évtizede küzd depresszióval és függősséggel: orvosa már 2008-ban értesítette a rendőrséget a színésznő öngyilkos gondolatai miatt, ez után több elvonókúra is következett.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!