Charlie Sheen feltámasztaná a sorozatot, amelyből kirúgták

charlie sheen
Vágólapra másolva!
Nagy port kavart Roseanne Barr rasszista beszólása, majd a sorozata azonnali kaszája, ebből Charlie Sheen sem maradhatott ki.
Vágólapra másolva!

Amint azt mi is megírtuk, a főszereplő, Roseanne Barr rasszista poénja után az ABC azonnal elkaszálta a Roseanne című vígjátéksorozatot, az idén indult új etapból már nem kérte a második évadot.

Az eset nagy port kavart az Egyesült Államokban, a Roseanne-ból még az ismétléseket is levették a műsorról, és a saját kollégái közül is volt olyan, aki támadta Barrt azt ostoba lépés miatt.

A Roseanne központi házaspárja Forrás: ABC

A nemzeti vitából a vatikáni bérgyilkos varázsló, Charlie Sheen sem maradhatott ki, a Twitteren bedobta az ötletet, hogy most már ideje lenne az ő régi sorozatát, a Két pasi – meg egy kicsi-t is visszahozni – aminek ugyan Sheennel aligha lenne esélye, miután az eredetiből is kirúgták nyolc évad után, Ashton Kutcher jött helyette.

Sheen persze beszólt Barrnak is, azt írta, szépen megszabadult a képernyőről, majd az általa egy időben használt "winning" hashtag helyett a "not winning"-et, vagyis "nem nyerő"-t javasolta a színésznőnek: