Lecserélik a főszereplőt a Walking Deadben

Andrew Lincoln és Norman Reedus a The Walking Deadben
Vágólapra másolva!
Távozik a The Walking Dead-ből az abszolút főszereplő, Andrew Lincoln, a következő évadban már csak hat epizódban lesz benne.
Vágólapra másolva!

Lecserélik a főszereplőt a The Walking Dead-ben, Rick figuráját kiírják, a következő, kilencedik évadnak már csak az első hat részében lesz benne.

A központi karakterré így Daryl lép elő, akinek alakítója, Norman Reedus jelentős fizetésemelést is kap: a Hollywood Reporter már több mint 20 millió dolláros új szerződésről ír.

Rick megy, Darylnek nagyobb szerepe lesz Forrás: AMC

Arról már korábban volt szó, hogy a Maggie-t alakító Lauren Cohan is leléphet, amit az is alátámaszt, hogy hamarosan egy új sorozat, a Whiskey Cavalier főszereplőjeként láthatjuk.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Rick és Maggie karakterének milyen sorsot szánnak az alkotók, a Comicbook.com azonban úgy tudja, hogy Cohan új szerződése is csak hat epizódra szól, vagyis nagyjából egyszerre fognak távozni.

Valószínűleg egyszerre távoznak Forrás: Fox

Mióta a régi showrunnert, Scott Gimple-t előléptették, és helyette Angela Kang viszi a sorozatot, jelentős változások történtek: Carl (Chandler Riggs) meghalt, Morgant (Lennie James) pedig egy ideje a Fear the Walking Dead-ben láthatjuk, így Rick és Maggie távozásával már csak Daryl és Carol (Melissa McBride) maradnak az első évad alapszereplői közül.