Válásának okairól mesélt Gergely Róbert

Nagy Duett 2018, Gergely Róbert
Gergely Róbert
Vágólapra másolva!
Az édenkertből csak egy sima kert lett, naponta beszélnek, együtt dolgoznak Tímeával.
Vágólapra másolva!

„Legfőképpen az anyaságról van szó... a mi kapcsolatunk nem ért véget, csak másképp folytatódik. A harmincas nők a világon mindenhol családra, biztos egzisztenciára vágynak. Egy hatvanas férfi egészen másra gondol... sok opció lehetséges” – mesélte a Fem3-on az énekes.

Gergely Róbert Fotó: Csudai Sándor - Origo

Amikor elkezdték a közös életet, sok témát megbeszéltek. „Most meg kellett tanulnunk az elengedési technikát is. Nincs gyűlölködés, nincs családok viszálya, nincs háború. Timinek nem tilthatja el senki, hogy anyává váljon, és engem sem lehet elmarasztalni. Az élet nem olyan egyszerű” – morfondírozott a dalnok.

Hétköznaponként találkoznak, együtt dolgoznak, beszélnek gyakran, nem szándékuk ezen változtatni. „Furcsa ez, talán bizarr is” – fűzte hozzá.

„Azon kell dolgoznunk, hogy úgy távolodjunk el egymástól, hogy közben ne húzzunk falat egymás közé. Van egy irány, amerre együtt haladunk, és van egy, amerre nem. Tíz éve megismerkedtünk, akkor nem tudtuk a központi jósda telefonszámát... akkor azt gondoltuk, hogy a kis édenkertünket ápoljuk majd, de ma már csak egy kis kertet ápolunk. De az édenkertet nem szántjuk fel és hintjük be sóval” – magyarázta.