A Született feleségeknél is lehetett bántalmazás, zaklatás

2018.04.29. 14:55

A Született feleségek egykori Edie-je, Nicollette Sheridan évek óta pereskedik egykori munkaadóival, most újra mesélt arról, hogy volt főnöke bántalmazta.

A jelenleg a Dinasztia új változatában látható Nicollette Sheridan a CBS The Talk című műsorában vendégeskedett, arról mesélt, hogy a Született feleségek forgatásán bántalmazás és tettlegesség áldozata lett, a sorozat alkotója, Marc Cherry zaklatta.

A színésznő szerint a MeToo-kampány kimondottan jót tesz a nők helyzetének, az áldozatok végre mernek beszélni. Mint mondta, neki is korábban kellett volna megszólalnia, de amikor jelentette az esetet, ki is rúgták a sorozatból.

Nicollette Sheridan 2016-banForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress

Sheridan egyébként már 2010-ben beperelte Cherryt és az ABC-t a szerinte jogtalan kirúgás miatt, első körben szexuális zaklatással és testi sértéssel is vádolta a volt főnökét – később ezeket ejtették, majd a férfit munkaügyi szempontból is tisztázták, a színésznő így már csak a gyártókat perelheti a rossz munkakörülmények miatt.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK