Óriáskígyóval avatták fel a krokodilvadász Steve Irwin hollywoodi csillagát

Steve Irwin
Steve Irwin
Vágólapra másolva!
A néhai ausztrál krokodilvadász, Steve Irwin családja egy óriáskígyót is vitt a híresség hollywoodi csillagának felavatására.
Vágólapra másolva!

A csütörtöki ünnepségen Irwin özvegye, Terri és két gyermekük, Bindi és Robert vett részt.

A 44 éves természetvédő, vadszakértő 11 évvel ezelőtt halt meg egy rája halálos szúrásától.

A 2635. csillagnál rendezett műsor sztárja egy négy méter hosszú zöld anakonda volt. Az Angela nevű hüllőt a 14 éves Robert Irwin tartotta kordában.

A 19 éves Bindi Irwin meghatottan mondta el, hogy igyekeznek folytatni apjuk munkáját, mindent megtesznek azért, hogy eredményei ne merüljenek feledésbe.

Az özvegy arra bíztatta a rajongókat, hogy tegyenek minél többet a globális biodiverzitás védelmében, amelyet a klímaváltozás fenyeget. Mint mondta,

A megemlékezésen, amelyen az Irwin család tulajdonában lévő Australia Zoo tagjai szintén megjelentek, Steve Irwin legjobb barátja, Wes Mannion is felszólalt.

Robert Irwin, a híres krokodilvadász fia, mára díjnyertes fotóssá vált Steve Irwin Terri Bindi Forrás: Instagram/robertirwinphotography

Irwin több mint 200 dokumentumfilmet forgatott, ezekben a világ legveszélyesebb állatait is bemutatta, és felhívta a nézők figyelmét a védelmükre.