Sztárok problémás gyerekei, akik megjárták a börtönt

MICHAEL DOUGLAS 'DEVASTATED' BY DRUG CHARGES AGAINST SON Vertical
(FILES): This April 27, 2009 file photo shows US actor Michael Douglas arriving with his son Cameron Douglas for the world premiere of "Ghosts of Girlfriends Past" at the Grauman's Chinese Theater in Hollywood, California. Michael Douglas said August 12, 2009 his family was "devastated" by the arrest of his son, Cameron, accused by authorities of selling large amounts of methamphetamine. AFP PHOTO / Files / GABRIEL BOUYS / AFP PHOTO / AFP FILES / GABRIEL BOUYS
Vágólapra másolva!
Michael Douglasnek, Jackie Channek, Hulk Hogannek is zűrös fia van, de korántsem ők az egyetlenek a sztárok gyerekei között, akik ültek már börtönben. A legtöbben drogügyletekkel buktak le, de volt olyan is, akit emberölésért ítéltek el, mást pedig azért zártak be, mert eszméletlenre rugdosott egy vadidegen férfit. Íme, néhány balhés gyerek a sztárvilágból!
Vágólapra másolva!

Cameron Douglas

Michael Douglas fia 2010-ben kezdte meg ötéves börtönbüntetését, miután heroin birtoklásáért és metamfetamin terjesztéséért elítélte a bíróság. Az ügyvédjéből a szeretője lett, aki aztán újabb adag drogot próbált neki becsempészni a börtönbe, de lefülelték – Cameron pedig négy és fél évet kapott pluszban.

Cameron és Michael Douglas Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Ez volt eddig a leghosszabb büntetés, amit az Egyesült Államokban kiszabtak hasonló esetben, a fiú így nyílt levelet írt az igazságszolgáltatás hibás működéséről, sérelmezte, hogy az elvileg személyiségformáló, javító rendszerben azzal oldják meg a dolgokat, hogy elhajítják jó messzire a zárka kulcsát.

Douglast végül 2016 augusztusában engedték ki, tavaly novemberben azt mondta, a legtöbb idejét a családjával tölti, és megpróbál józan maradni.

Lapozzon, minden oldalon bemutatunk egy zűrös sztárgyereket!