Sztárok problémás gyerekei, akik megjárták a börtönt

2018.05.06. 16:39

Michael Douglasnek, Jackie Channek, Hulk Hogannek is zűrös fia van, de korántsem ők az egyetlenek a sztárok gyerekei között, akik ültek már börtönben. A legtöbben drogügyletekkel buktak le, de volt olyan is, akit emberölésért ítéltek el, mást pedig azért zártak be, mert eszméletlenre rugdosott egy vadidegen férfit. Íme, néhány balhés gyerek a sztárvilágból!

Cameron Douglas

Michael Douglas fia 2010-ben kezdte meg ötéves börtönbüntetését, miután heroin birtoklásáért és metamfetamin terjesztéséért elítélte a bíróság. Az ügyvédjéből a szeretője lett, aki aztán újabb adag drogot próbált neki becsempészni a börtönbe, de lefülelték – Cameron pedig négy és fél évet kapott pluszban.

Cameron és Michael DouglasForrás: AFP/Gabriel Bouys

Ez volt eddig a leghosszabb büntetés, amit az Egyesült Államokban kiszabtak hasonló esetben, a fiú így nyílt levelet írt az igazságszolgáltatás hibás működéséről, sérelmezte, hogy az elvileg személyiségformáló, javító rendszerben azzal oldják meg a dolgokat, hogy elhajítják jó messzire a zárka kulcsát.

Douglast végül 2016 augusztusában engedték ki, tavaly novemberben azt mondta, a legtöbb idejét a családjával tölti, és megpróbál józan maradni.

Lapozzon, minden oldalon bemutatunk egy zűrös sztárgyereket!

Előző
Következő