Magyar sztárok, akiknek hamarosan babájuk születik

Magyar sztárok, akiknek hamarosan babájuk születik, Oláh Gergő, Csobot Adél, Pál Dénes
Vágólapra másolva!
A Nagy Duettben rögtön négy kismamát is találunk: a zsűriben ülő Nagy Adri nyárra várja kisfiát, Csobot Adél és Tápai Szabina a második terhességét élvezi, Kollányi Zsuzsi pedig élő adásban jelentette be, hogy gyereke lesz. Oláh Gergőék már a negyediket, Görög Zita a harmadikat várja, és Pál Dénes idén először lesz apa. Nézze meg, kik várják 2018-ra kisbabájukat!
Vágólapra másolva!

Csobot Adél és Istenes Bence

Bár első gyerekük, a kis Nátán még nincs kétéves, márciusban kiderült, hogy Csobot Adél és Istenes Bence második gyermeküket várják. Az énekesnő, akit manapság A Nagy Duett színpadán látni, ismét kisfiunak ad életet.

„Kedves világ! Annnnyira, de annnnyira vártam ezt a pillanatot! A világ legboldogabb emberei vagyunk: érkezik a második kisfiúnk!” - írta oldalán Csobot Adél, a kicsi neme pedig ezúttal is titok volt szánukra, a fotózáson tudták meg, mikor a dobozból a felnyitása után kék lufik szálltak fel.

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés,

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

A párosnak van már egy kisfia, Bence, aki 2013-ban született. A napokban jelentették be, hogy hamarosan érkezik a következő gyerekük, egyelőre azonban a nemét nem árulták el.

„Amikor Szabina közölte, hogy babát vár, elsőre nem is értettem, mit mond, annyira fáradt voltam éppen. Rá se néztem, mire azt kérdezte, hát nem ölelem meg?! Azt hittem, megint valami rosszat csináltam, erre megmutatta a pozitív terhességi tesztet. Akkor esett le nálam a tantusz, és magamhoz öleltem a feleségemet... Nem volt sírás, csak határtalan boldogság” - árulta el a világbajnok kajakos.

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

Nagy Adri

A színésznő januárban közölte a rajongókkal egy hosszabb bejegyzésben, hogy idén lesz 30 éves, de ez az év nem csak emiatt fontos számára: idén születik meg első gyereke.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Álmaimban sem gondoltam, hogy a 30. születésnapomra ilyen nagy ajándékkal lep meg a sors. A terhességemmel egy időben kezdődött a Sztárban sztár +1 kicsi, ezért a műsorra való felkészülés nem mindig ment zökkenőmentesen. Különösen a párhuzamosan zajló Jóban Rosszban-forgatások mellett. Már szerencsésen túl vagyok az első három hónap nehézségein, de nem volt könnyű időszak, hiszen nem árulhattam el az örömhírt a stábtagoknak sem. A párommal és a családommal együtt örülünk a baba érkezésének, és izgatottan állunk a 2018-as év örömei és kihívásai elé" - írta akkor.

Kollányi Zsuzsi

Az énekesnő az idei A Nagy Duett első élő adásában árulta el, hogy párjával első közös babájukat várják.

Forrás: Sajtószoba TV2

"Nagyon úgy fest az orvosok szerint és a testem által is, hogy várandós vagyok. Ez életem egyik legszebb utazása és örülök, hogy életem szerelmétől várok gyereket" - mondta, és annyit árult el, hogy terhessége felénél jár.

Még több sztárbabáért lapozzon! Oláh Gergőek már a negyediket várják, Görög Zitának a harmadik jön hamarosan!