15 év után újra összejöttek a Sabrina, a tiniboszorkány szereplői

Sabrina, a tiniboszorkány
Vágólapra másolva!
Újra találkoztak a 2003-ban véget ért Sabrina, a tiniboszorkány szereplői – nézze meg, mennyit változtak 15 év alatt!
Vágólapra másolva!

A Stan Lee's LA Comic Con nevű rajongói találkozón újra összejött a Sabrina, a tiniboszorkány csapata, lelkesen meséltek arról, hogy mit jelentett nekik a 15 éve véget ért sorozat.

Melissa Joan Hart a Sabrina, a tiniboszorkány címszereplőjeként Forrás: WB

Az egykori címszereplő, Melissa Joan Hart úgy vélte, hogy minden színész ilyen ikonikus szerepről álmodik, majd a rajongókról áradozott egy sort, számára a legnagyobb elismerés, ha azt mondják neki, hogy vele együtt nőttek fel.

A Zelda nénit megformáló Beth Broderick is arról mesélt, hogy sok fiatal nőnek ő volt gyerekkorában a pótmamája, nem egy rajongó ment már oda hozzá azzal, hogy milyen jó tanácsokat adott neki a képernyőn keresztül. Hilda néni alakítója, Caroline Rhea szerint egy csoda, hogy a show-ra még ma is mindenki emlékszik, jó, hogy sikerült ilyenformán fennmaradnia.

Mutatjuk az eseményen készült csoportképet is, megnézheti, ki mennyit változott:

Forrás: Stan Lee's LA Comic Con

Ne aggódjon, ha a bal szélen ácsorgó urat nem ismeri fel, nem egyik régi kedvence hízott el ennyire: ő Nick Bakay, ő kölcsönözte a hangját a Salem nevű macskának. Ő is beszélt a találkozón, itt megnézheti a People videóját is az eseményről: