A Nagy Duett: egészséges halálfélelem és színes buli

2018.04.15. 21:38

Liptai Claudia elégedetten konstatálta, hogy „egészséges halálfélelmet" lát a versenyzők arcán a start előtt, holott itt nem vérre megy a küzdelem. Akadt pár zeneileg is élvezhető produkció, volt pár hamis, de jókedv lengte be az egészet: harmadik lett Rózsa György és Csobot Adél, másodiknak Kamarás Ivánék futottak be, az estét Horváth Tamás és Balázs Andi nyerte.

A Nagy Duett a TV2 sikerműsora, nem csoda, hogy elővette újra a csatorna. 2011-ben indult, az elsőt Molnár Ferenc Caramel és Trokán Nóra nyerték. A második szériában Kökény Attila és Cseke Katinka örülhetett a végén, a harmadikban Cooky és Hien diadalmaskodtak. 2016-ban jött a negyedik évad, ebben Péter Szabó Szilvia és Pachmann Péter bizonyult a legszórakoztatóbbnak, tavaly pedig Janicsák Veca és Simon Kornél ünnepelt a fináléban, rokonszenves párost alkottak.

A Nagy Duett sajtóbemutatója: képekért kattintson a fotóra!Fotó: Csudai Sándor - Origo

Liptai Claudia hol Majkával, hol Till Attilával vezette a műsort, majd elment szülni, így az ötödiket Tilla vitte végig egyedül. A zsűriben is voltak változások, az első trióból, amely három évadon át értékelt (Kasza Tibor, Balázs Klári, Dobrády Ákos) csak Kasza maradt hírmondónak. Két szezonra beült ítésznek Szulák Andrea és Cooky, a hatodik, mostani évadra viszont Nagy Adrit és Pápai Jocit kérték fel a Crystal volt frontembere mellé.

A 80-as évek egyik magyar sztárja visszatért idén, Marcellina az Origónak elmondta, hogy fura párost alkotnak, de hit és önbizalom nélkül még egy dilis vetélkedőnek sem áll neki az ember. „Pumped Gabóval vagyok párban. Megpróbáljuk a lehetetlent, és megpróbáljuk megnyerni a versenyt!" – lelkesedett az énekesnő. Gönczi Gábor is mesélt lapunknak, akárcsak Megyeri Csilla, róla itt olvashat többet.

Ennyit az előzményekről, lássuk, mi történt az idei első show-ban, április 15-én! A folytatásért lapozzon!

Előző
Következő