Berki Krisztián szerint Baukó Éva segítségre szorul

Berki
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián is kamera elé állt, hogy részletesen elmondja, ő mit tapasztalt Baukó Éva viselkedésével kapcsolatban csütörtök reggel, majd hosszan kifejtette, hogy mit gondol műsorvezető társáról.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián elmondta, hogy Baukó Éva szerinte nem volt képernyőképes, amikor megérkezett csütörtök reggel a stúdióba, ezt pedig a vezetőség felé is jelezte egy üzenetben. Az okokról csak találgat: szerinte az előző napi szakítása miatt akadt ki kolléganője, és vagy alkoholt fogasztott, vagy altatót vett be korábban, de biztos, hogy illuminált állapotban volt.

Forrás: FEM3

Állítása szerint nem fenyegette meg, és nem ketttesben voltak a folyosón, de tény, hogy elbeszélgetett vele a műsor után. Elmondta, hogy mivel a Fem3Café indulása óta állandó műsorvezetője a műsornak, közel olyan fontos számára, mint a családja, a gyerekének érzi. Éppen ezért tartja felháborítónak, hogy valaki, aki csupán néhány adásra ül be mellé a műsorvezetői székbe, így viselkedjen. Arról is beszélt, hogy mennyire vicces az, hogy Baukó Éva a reggeli állapotát egy fél nappal később, délután négy órakor elvégzett vérvizsgálattal akarja tisztázni.

"Több ismerősem hívott, jelezte, hogy Éva folyamatosan posztolja, tovább generálja, csinálja ezt a cirkuszt. Az, hogy mi lehet a célja, igazából számomra is kérdéses volt mostanáig, de aztán rájöttem, hogy ha visszanézzük Évának az elmúlt 5 évét, és a hozzá fűződő kreált dolgokat, botrányokat, akkor úgy gondolom,

Ez egy öncélú magamutogatás, hírgenerálás, amiben én nem kívánok partner lenni. (...) Éva ezt biztosan nem szándékosan és nem rosszból teszi, de amilyen állapotban bent volt reggel a műsorban és műsor előtt, segítségre szorul" - mondta a videóban, majd hozzátette, mindenkit arra kér, ne kihasználják ezt az állapotát, hanem inkább segítsék, hogy minél előbb túl legyen rajta.

A TV2 is reagált már a Baukó-Berki botrányra, itt találja.