Még mindig haragban vannak a Született feleségek színésznői

"Desperate Housewives" At PaleyFest09 Arrive VERTICAL GettyImageRank3
HOLLYWOOD - APRIL 18: Actresses Teri Hatcher (L) and Eva Longoria Parker attend the 'Desperate Housewives' event at PaleyFest09 at ArcLight Cinemas on April 18, 2009 in Hollywood, California. David Livingston/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Született feleségek lezárása óta eltelt már hat év, de úgy tűnik, Eva Longoria még mindig nem békült ki Teri Hatcherrel.
Vágólapra másolva!

Eva Longoria április 16-án csillagot kap a Hollywood Walk of Fame-en, ennek kapcsán vendégeskedett Jimmy Kimmel show-jában, ahol azt is elmondta, régi kolléganői közül Felicity Huffman és Marcia Cross is részt vesz majd a beiktatáson.

A Született feleségek eredeti négyes fogata közül így csak Teri Hatcher fog hiányozni az eseményről, úgy tűnik, vele még mindig nem békültek ki a többiek. Kimmelnek arra a kérdésére, hogy a színésznők jóban vannak-e egymással, Longoria nevetve válaszolt: "99 százalékunk igen".

2010-ben még együtt bohóckodott Eva Longoria és Teri Hatcher Forrás: AFP/2010 Getty Images/David Livingston

A többiek konfliktusa Hatcherrel még a forgatás idején kezdődött, a színésznő állítólag folyton díváskodott, fotózásokon is mindig ő akart először ruhát választani, és nehezen viselte, ha nem állhatott középen a csoportképeken.

Hatcher annak idején a búcsúajándékot sem írta alá, amit a kolléganői adtak a stábnak az utolsó forgatási napon, erről bővebben is beszámoltunk annak idején.