Durva rasszista támadás érte a Trónok harca színésznőjét

Nathalie Emmanuel mint Missandei a Trónok harcában
Vágólapra másolva!
A Trónok harcá-ban Missandei-ként látott Nathalie Emmanuel közétett egy gusztustalan, rasszista üzenetet, amit neki írtak a neten.
Vágólapra másolva!

Nathalie Emmanuel eredetileg valószínűleg azon örömködött a Twitteren, hogy befejezték a Trónok harca leglátványosabb epizódját: "Nagyszerű érzés, amikor véghezviszel valamit... dolgozol érte, és aztán eléred" – írta, amire érkezett többek között egy durva, rasszista beszólás is.

"Menj vissza Afrikába, te fekete picsa" – kezdődött a válasz, aminek írója aztán azt sérelmezte, hogy Emmanuel "a fehérek földjén" vált híressé az ősei, "a fekete majmok országa" helyett:

A színésznő azzal adott hírt az Instagramon a támadásról, hogy nem pont egy ilyen poszttal akarta volna kezdeni a hetet, de nem is azért tette ki, hogy prédikáljon: ő a rasszizmussal mindig úgy birkózott meg, hogy szeretetet küldött azoknak, akik támogatták, a gyűlölködőkre nem figyelt.

Persze azért jelentette a hozzászólót a Twitteren, a nevét azonban szándékosan takarta ki a nyilvános posztnál, mert nem akarta, hogy az illető több figyelmet kapjon: