Schobert Lara: Jobban szeretném, ha nem lennék ismert

Schobert Lara
Vágólapra másolva!
Több mint 300 ezer követője van Schobert Larának, aki szintén ott volt azon a közönségtalálkozón, amit a napokban rendeztek meg egy budapesti bevásárlóközpontban. A rendezvényre a vártnál jóval nagyobb tömeg érkezett, így az káoszba torkollott - Rubint Réka és lánya meséltek a történtekről, és arról, hogy a fiatal médiasztár hogyan éli meg az ismertséget.
Vágólapra másolva!

Korábban is szerveztek már hasonló rendezvényt a tinédzserek, Schobert Lara szerint akkor 400-500 vendég jött, ellentétben a mostani több ezerrel. A budapesti találkozón egyszerre több tinisztár is jelen volt, és mivel mindegyiknek több százezres a követőtábora, nagy volt az érdeklődés irántuk.

Rubint Réka elmesélte a Mokkában, hogy ha együtt mennek a lányával vásárolni, már nem hozzá, hanem Larához rohannak oda a gyerekek. "Most sem szeretnék híres lenni, sokkal jobban szeretném, ha nem lennék ismert, de így, hogy ennyien szeretnek, és ennyi pozitív visszajelzést kapok, ez nagyon jól tud esni" - mondta Lara, akinek az éneklős alkalmazáson 300 ezer, az Instagramon 80 ezer követője van.

A következő közönségtalálkozó szervezésében Rubint Réka is segít majd, hatalmas rendezvényt terveznek.