Se Szulák, se Cooky: megújul A Nagy Duett zsűrije

nagy duett
Vágólapra másolva!
Új zsűrivel indul majd A Nagy Duett hatodik évadja, Kasza Tibi két új társat kapott maga mellé.
Vágólapra másolva!

A Nagy Duett hamarosan induló hatodik szezonjában Kasza Tibi marad csak a korábbi zsűritagok közül, Szulák Andreát és Cookyt Nagy Adri és Pápai Joci váltja majd.

"Azt gondolom, hogy nem árulok el titkot azzal, hogy nem én leszek a zsűri legszigorúbb tagja, inkább a humor oldaláról fogom megközelíteni a produkciókat. Tibivel és Jocival nagyon jó viszonyban vagyunk, szerintem hasonló a humorunk is, úgyhogy biztos vagyok benne, jól kiegészítjük majd egymást" – mondta Nagy Adri a feladatról.

A Nagy Duett új zsűrije: Kasza Tibi, Nagy Adri, Pápai Joci Forrás: TV2

"Nem szeretném komolyra venni a zsűrizést, ahogy a Sztárban Sztár műsorában, itt is nagy hangsúlyt fektetek majd a humorra. A nagy pillanatokat és az erős érzelmeket persze szeretném mélyen megélni, de alapvetően buliként fogom fel a feladatot, aminek nagyon örülök. Szereplőként izgulós típus vagyok, de most nincs lámpalázam, ezúttal nem én leszek versenyhelyzetben, és önmagamat adhatom" – mesélte Pápai Joci.

A műsorvezető Liptai Claudia lesz, versenyzőként Csobot Adélt, Kollányi Zsuzsit, Marcellinát, Tóth Andit, Wolf Katit, Gergely Róbertet, Gönczi Gábort, Horváth Tamást, Szabó Ádámot és Takács Nikolast láthatjuk az új évadban.